TAKIMI HOTEL MONDIAL, CDO TE ENJETE, ORA 6            
 

Informacione nga Rotari Nderkombetar

   

 

"RI Convetions" eshte evenimenti me i madh i Rotarianeve. Ky aktivitet i Rotarit perforecon bashkepunimin, krijon mundesira per te mesuar si dhe lejon qe pjesemaresit te perfitojne ekperience te mundesive dhe fuqise qe ka Rotari.
  Ambjent Festiv ne Ceremonine e nderimit te cekicit te RC TIRANA ne , HOTEL ROGNER EUROPAPARK
   
  Nr Klubit 84597, Zona 055
1 Korrik Sokol Nosi, presidenti aktual i bie Canges per here te fundit dhe i dorezon Enver Dodes
cekicin qe i bie Canges per here te pare.
 
Momente nga casti i nderimit te Stemave Sokol Nosi, mer stemen PostPresidenti, ndersa Enveri mer stemen e Presidentit te Klubit  
 

1 Korrik 2013, deri me 1 Korrik 2014
President Enver Doda, Sekretar Edmond Sheshi

Klubi Rotari Tirana West me 29 qershor ishte present ne festen e nderimit te cekicit te RC Tirana. Aktiviteti u realizua ne Hotel Rogner EuropaPark dhe zgjati reth 5 ore. ne te moren pjese reth 80 Rotariane Rotarak e te ftuar.

Aktiviteti u hap me nje fjale mireseardhje, nga Presidenti ne largim z.Petrit Dobi, degjuam hymnet e Rotarit dhe ate Shqiptar dhe vazhdoi me muzik e aktivitete argetuese te ndryshme.

Nga klubi yne moren pjese 5 anetare te shoqeruar edhe nga 3 bashkeshorte.

Ne nje nga momentet e mbremjes fjala ju dha edhe presidentit te Klubit tone z.Enver Doda i cili uroi RC Tirana ne emer te klubit tone.

Rotariani i vjeter anetar i RC Tirana njekohesisht edhe ish mentor i klubit tone z.Vladimir Pulaj ifton rotarianin Enver Doda per fjalen pershendetese.
   
Nje foto e perbashket e rotarianeve te te dy klubeve eshte nje kujtim i burkur qe do ngelet ne memorje te ketij aktiviteti. Vlen te theksoj me kenaqesi qe e vetmja Rotariane femer ishte ENIKA ABAZI anetare e klubit tonr RCTW


Foto ne fund te ceremonise

Rotariane te RCTW ne Fest


Moment gjate darkes


Caste vallezimi
  Rotary Conference, Ohrid Macedonia 14-16 June
The Future of the Region


News The Rotarian Multimedia Newsletters Publications Press center  

Members of Rotary Club Tirana West meet president of RI in the event of 20 aniversary of Rotary Club Tirana Kalyan Banerjee, Vapi, Gujarat, India
President, Rotary International, 2011-12
Trustee, The Rotary Foundation, 2001-05
Chair, Rotarian Action Groups Committee, 2008-09
Director, Rotary International, 1995-97
District Governor, 1980-81

 


  Te gjithe Sebashku