TAKIMI HOTEL MONDIAL, CDO TE ENJETE, ORA 6            
 

Informacione nga Rotari Nderkombetar

   

 

"RI Convetions" eshte evenimenti me i madh i Rotarianeve. Ky aktivitet i Rotarit perforecon bashkepunimin, krijon mundesira per te mesuar si dhe lejon qe pjesemaresit te perfitojne ekperience te mundesive dhe fuqise qe ka Rotari.
  Nr Klubit 84597, Zona 055

1 Korrik 2013, deri me 1 Korrik 2014
President Enver Doda,
Sekretar Edmond Sheshi


Klubi Rotari Tirana West ne takimin e radhes date 11 Prill realizoi nje prezantim te procedures se nevojshme te anetaresiit te nje kandidati te ri. Kumtesa u mbajt nga prefekti i Klubit z.Sheshi dhe u ndoq me shume inters nga te pranishmit. Gjate prezantimit pati diskutime dhe demonstrime te ndryshme te formave te aplikimit.

Ne kete takim nje anetar i klubit i paraqiti sekretarit kerkesen per nje anetar te ri.

ediPresident
Edmond Sheshi
  taqo
Sekretar
Dhimitraq Stratoberdha

koli

PostPresident
Sokol Nosi

 

veri

PostPresident
Enver Doda

 
 


Me date 5 Qershor Shkolla “Luigj Gurakuqi”- te femijeve me te meta mendore me kontributin e Deniza Nushit u pajis me 54 tavolina, 104 karrige dhe mjaft lodra e veshje per femijet e kesaj shkolle.

Me date 5 Qershor Shkolla “Luigj Gurakuqi”- te femijeve me te meta mendore me kontributin e Deniza Nushit u pajis me 54 tavolina, 104 karrige dhe mjaft lodra e veshje per femijet e kesaj shkolle. Drejtoria e Shkolles fton anetaresine e Klubit tone ne ambjentet e Shkolles Luigj Gurakuqi te Premten, date 13 Qershor, Ora 11 per te ndare kenaqesine e femijeve dhe personelit te Shkolles per kete donacion me mjaft vlere per ta.


Karriget e dhururara

Drejtori Shkolles

Bankat e dhururara

Me date 21 Maj miratuar nje klub i ri Rotari ne Shqiperi RC Gjirokastra Presidenti i pare i ketij klubi eshte Rotariani Maksim Hoxha. Klubi ka qendren ne hotel Cajupi.

Me date 17 Maj pjesemarrje ne PET SET VITI Kosove. Rotarianet e klubit tone Edmond Sheshi Dhimitraq Stratoberdha. Disa fot bashkengjitur.

ROTARY
KOSOVE
11 KLUBE

Date 10 Maj 2014. vendosja e Emblemes se Rotary International ne ambjenete e jashteme te Hotel Rogner Europa Park. Mbi 100 pjesemares Rotariane Shqiptare e Kosovare si dhe personalitet te ftuar. Ne foto emblema dhe anetare te RCTW. Po me date 10 maj u firmos edhe marveshja tre paleshe per projektin GIFT OF LIFE e cila eshte inspiruar embeshtetur nga klubi yne dhe perfaqesohet ne rang shteteror nga BKRSH. Per te pare kliko ne GOL

Mareveshja

GOL

Me date 9 Maj 2014 Ceremoni e Dhurimit te Bursave studenteve Ne kuadrin e projektit te dhenies se bursave. Klubi Yne merr pjese per here te pare ne kete projekt. Nga klubi une Financohen 3 studente nje me fonde te Klubit dhe dy me fonde te klubeve nga distrikti 2090 Itali. Ne ceremoni presidenti i BKRSH Skender Grarori dhe presidenti i Distriktit Italian Luigi Falaska. Nga Klubi yne prezent sekretari i klubit.


Studentet qe perftuan burse nga RCTW

Ceremonia e dhurimit te bursave per studente 2014
BKRSH klubet dhe Districti 2090 i klubeve rotariane Itali

ate 7 Maj 2014 Ceremoni e pranimikt te dy anetareve te rinj Bajram Hysa dhe Ledion Bregu

Baram Hysa
Viktor Nushi
Ledio Bregu
Gjergj Frasheri
Enver Doda

 

Date 6 Dhjetor, Ne nje ceremoni te thjeshte, por shume te ngrohte, Klubi Yne Rotarian se bashku me Klubin Rotary Kifissia-Politia te Greqise realizuan binjekzimin e Klubeve. TWIN CLUB Ne ceremoni Presidentet e Klubeve Lina Doukidis per RC Kifissia-Politia Greqi dhe Enver Doda RC Tirana West Shqiperi realizuan firmosjen e Certifikates se Njohjes se Binjakezimit te Klubeve Twin Club Certifiate of Recognition. Lina Bantziou-Doukidi Presidente, Despoina Katsoxi anetare aktive dhe inisiatore e binjakezimit dhe Alexandra Pitta Chazapi Ish Presidente perbenin delegacionin e klubit mik nga Greqia.
 
 

Date 11 korrik ne mbledhjen e radhes pervec materialeve te pergatitura rotarianet e klubit festuan ditelindjen e anetarit Lefter Silla. Kjo feste kaloi shume bukur dhe anetaret e kenaqen se tepermi. ne vijimesi shikoni fotot gjate festes.


Diten e shtune, me date 29 Qerrshor 2013, ora 20.00 ne hotel ROGNER EUROPAPRK u realizoua aktiviteti i:
Ndryshimi i cekicit per RC TIRANA
Nje darke shume e kendeshme dhe me ngrohetsi familjare e shoqerore midis Rotarianeve te dy klubeve dhe miqve vijoi kete aktivitet per mese 5 ore. Per me shume info e foto klik.


Diten e shtune, me date 20 Qerrshor 2013, ora 20.30 ne hotel Mondial u realizua darka me rastin e ceremonises se:
Ndryshimi i cekicit per RC TIRANA WEST si dhe
1 vjetori i Konstituimit te Klubit RC TIRANA WEST
Pranimi i anetareve te rinje Ylli Xhakollari si dhe transferimi nga RCTirana i Idriz Balla

Nje darke te paharueshme Rotariane u zhvillua krahas ceremonise se aktivitetit. Pjesemarrja juaj ishte e mirepritur nga klubi si dhe shtoi kenaqesine e anetareve.Per me shume klik.


Me 14-16 Qershor u mbajt ne Oher Konferenca e pare Rotarjane Rajonale. Ne te moren pjese Klube nga shtetet e rajonit Bosnje, Serbi, Maqedoni, Kosove, Mali i Zi, Bullgari, Turqi e Shqiperi. Tema e konferences ishte "E Ardhmja e Rajonit" Kishte disa te ftuar personalitete me fame boterore ku nder ta spikaste prezenca e Post Presidentit te RI Kaylan Banerjee, ish Zvendes Sekretari i Shteit Amerikan e njekohesisht negociator i ceshtjeve te ballknait gjate kohes se luftes Kosoves z.Christofer Hill z.Erhard Busek si dhe foles te nderuara te ceshtjeve ekonomike Europiane. Klubi yne u perfaqesua nga Presidenti z.Nosi dhe Prefekti z.Sheshi.


Oher 15 Qershor 2013 me rotarian Klubi i Duresit


KONTRIBUO ne kete aktivitet do te gjeni gjithnje thirje per kontribut personal per nje teme te caktuar. Tema ka nje objektiv dhe nje afat kohor te percaktuar si dhe Rotarianin qe do e udheheqe kete aktivitet.

TEMA RCTW do i dhuroje 100 Libra ne 30tituj bibliotekes se shkolles EMIN DURAKU. Afati deri me 30 maj. Cdo Rotarian dhuron prane Klubit 1-10 Libra. Edmond Sheshi


Klubi jone RC TIRANA WEST ndoihmoi Shoqaten e Thalasemikeve te Shqiperise, ne botimin e revistes periodike Talasemia. Kjo reviste u promovua ne diten boterore te Talasemikeve me 8 Maj 2013. Klubit i erdhen falenderimet perkatese dhe mirenjohja nga Shoqata dhe kryetari i saj z.Musa Zenelaj.

   
   
   
   
   
   

 

 

 
Members of Rotary Club from Albania with
Special Representative of RI President Antoni Hiltschner
in Ohrid Conference

Edmond Sheshi RC Tirana West

Kaylan Banerjee
Post President RI

Albana Drenogllava
RC Elbasan

Sokopl Nosi President of RCTW

Antoni Hiltschner Special representative of RI President

Edmond Sheshi RC Tirana West

Shtypi Shqiptar per jehonen eketij AKtivitetit  
News The Rotarian Multimedia Newsletters Publications Press center  

Members of Rotary Club Tirana West meet president of RI in the event of 20 aniversary of Rotary Club Tirana Kalyan Banerjee, Vapi, Gujarat, India
President, Rotary International, 2011-12
Trustee, The Rotary Foundation, 2001-05
Chair, Rotarian Action Groups Committee, 2008-09
Director, Rotary International, 1995-97
District Governor, 1980-81