TAKIMI HOTEL MONDIAL, CDO TE MERKURE, ORA 6            
 

Informacione nga Rotari Nderkombetar

 

"RI Convetions" eshte evenimenti me i madh i Rotarianeve. Ky aktivitet i Rotarit perforecon bashkepunimin, krijon mundesira per te mesuar si dhe lejon qe pjesemaresit te perfitojne ekperience te mundesive dhe fuqise qe ka Rotari. Per vitin qe vjen RI Convetion organizaohtet ne Kore 28 Maj deri me 1 Qershor 2016. BROSHURA PROMOCIONALE

 
 
  Nr Klubit 84597, Zona 055


DOKUMENTET E KLUBIT
1)STATUTI 2)RREGULLORJA

Anetar Nderi 2013-2014 Viktor NUSHI

1 Korrik 2015, deri me 30 Qershor 2016


President
Ilirjan Bushati
 
Sekretar
Edlira Tartari

14-15 President Edmond Sheshi
  Sekretar Dhimitraq Stratoberdha

13-14 President Enver Doda
  Sekretar Edmond Sheshi

12-13 President Sokol Nosi
  Sekretar Enver Doda

Paul Harris Fellow
Gjate vitit 2014-2015 dy anetare te nderuar te klubit RCTW ne saje te donacionit per Rotary Foundation u nderuan me cmimin Paul Harris Fellow
Cmimi PHF ju dha Presidentit te Klubit Edmond Sheshi nga Presidenti i Rotarit Ndekombetar Gary CK Huang ne nje darke gala organizuar ne 28 Prill 2015.

Avni Ponari


Edmond Sheshi


Me 6 Qershor 2015 Avni Ponari u nderua me cmimin PHF nga z.Andreas Brandshteter  CEO I Uniqua Group Austri njekohesisht edhe president i Rotary Viena Ring. Ceremonine e nderonte edhe prezenca e presidentit te vendit z.Bujar Nishani


LISTA ANETAREVE te RCTW 1/7/2015

Avni Ponari PHF   Sokol Nosi   Gjergj Frasheri   Naim Hasa
Arta Gurabardhi   Olda Cico   Bardhyl Kellezi   Besnik Leskaj
Deniza Nushi   Dhimitraq Stratoberdha   Edlira Tartari   Edmond Sheshi PHF
Stefan Pinguli   Enver Doda   Lefter Sila   Ilirian Bushati
Sokol Beshaj   Zak Topuzi   Gentjana Fype   Idriz Balla
Ylli Braka   Viktor Nushi   Ylli Xhakollari   Ledion Bregu
Bajram Hysa   Abdyl Sarja   Elvis Ponari   Muhamet Bizhga
Albert Mantho   Marsilda Rusi   Anduena Stefan    
Armaondo Mosho   Eugen Papandile   Xheladin Ceka    
Avni Ponari Viktor Nushi Edlira Tartari Stefan Pinguli
 
Sokol Beshaj Gjergj Frasheri Bardhyl Kellezi Deniza Nushi
Abdyl Sarja Naim Hasa Lefter Sila Ilirian Bushati
 
Bajram Hysa Dhimitraq Strato Ylli Xhakollari Idriz Balla
Edmond Sheshi Ylli Braka Anduena Stefan Gentjana Fype
Sokol Nosi Olda Cico Xheladin Ceka Ledion Bregu
Marsilda Rusi Enver Doda Elvis Ponari Albert Mantho
Zak Topuzi Besnik Leskaj Muhamet Bizhga Eugen Papandile
 
Julian Bundo Armaondo Mosho Arta Gurabardhi  
       
       


A

 

 
News The Rotarian Multimedia Newsletters Publications Press center  

Formularet A dhe B per tu plotesuar per anetaresim kliko ketu..
Kodi NACE per caktimin e klasifikimit te profesioneve kliko ketu..

Komisionet e RCTW jane sa vijon: Drejtuesit dhe anetaret e Koisioneve

Administrimi i Klubit (5+1)

Drejtues. Dhimitraq Stratoberdha
Anetare Bardhyl Kellezi, Armando Mosho,Naim Hasa, Edmond Sheshi, Xheladin Ceka

Projekteve dhe Sherbimeve (7+1) Drejtues Xheladin Ceka
Anetare Edlira Tartari, Enver Doda, Sokol Beshaj, Ylli Braka, Dhimitraq Stratoberdha, Elvis Ponari, Abdyl Sarja
Anetaresise (4+1)
Drejtues Edmond Sheshi
Anetare Ilir Bushati, Edlira Tartari, Naim Hasa, Dhimitraq Stratoberdha
Komisioni i Mardhenieve me Publikun (2+1)

Drejtues Zak Topuzi
Anetare Naim Hasa, Xheladin Ceka

Fondacionit Rotary (9+1) Drejtues Avni Ponari
Anetare Naim Hasa, Genta Fype, Olat Cico, Ilir Bushati, Stefan Pinguli, Gjergj Frasheri, Sokol Beshaj, Xheladin Cekaj, Baram Hysa.
Klubi Rotari Tirana West ka nje anetaresi te larmishme. qe perfshijne nje sere kategorish te percaktuara ne manualin e procedurave te RI. Nje liste ebashkengjitur e anetarev dhe klasifikimit te tyre e keni bashkengjitur. Kliko per te hapur Listen e anetaresise

Ne liste do te gjeni te gjitha detajet e kontakti te cdo anetari duke filluar nga adresa, telefoni, biznesi, e-mail dhe detaje te tjera te nevojshme.

Gjate Vitit 2014-2015 nga Klubi Yne nuk eshte larguar asnje anetar. Ne te jane anetaresuar 9 anetare te rinj nga te cilet dy ishin ne procedure qe gjate vitit te meparme. Ata jane Abdyl Sarja dhe Elvis Ponari ne korrik, dhe gjate gjashtemujorit te dyte te vitit Rotarian u anetaresuan Albert Mantho, Anduena Stefan, Marsilda Rusi, Armando Mosho, Eugen Papandile, Xheladin Ceka dhe se fundmi Muhamed Bizhga

Gjate Vitit 2013-14 jane larguar Enika Abazi, Albert Doja, Ilir Karcini, Arben Prenjasi, Ardian Alushi, Nestror Babameto, Alban Brati, Ervin Pupe, Kristaq Kraja. Nderkohe jane pranuar 3 anetare te rinj Ledion Bregu, Bajram Hysa, Genta Fype. Anetaresia e Klubit nga 31 anetare u be 25 anetare.

Gjate Vitit 2012-13 eshte larguar Rezart Taci jane pranuar te rinj Ylli Xhakollari si dhe rotariani i transferuar nga klub RC Tirana Idriz Balla. Anetaresia e Klubit nga 30 anetare u be 31 anetare.

Gjate dhjetorit ne Vitin 2014 date 11.Dhjetor ne klubin RCTW u bene zgjedhjet dhe nga proces vernbali dolen keto rezultate Naim Hasa President dhe Genta Fype sekretare. Bordi i zgjedhur rezultoi
per me shume shikoni bashkengjitur roten e pjesemaresve date 11.12.2014 si dhe procesverbalin e mbajtur ga Klubi Yne me rezultatet e zgjedhjeve f1 f2

Klubi Rotari Tirana West ka nje anetar nderi VIKTOR NUSHI.

Klubi Rotari Tirana West ka dy anetare Paul Harris Fellow te vitit 2014-2015 ata jane dhe 2PHF e para te Klubit tone. cilet nje anetar nderi Edmond Sheshi Avni Ponari.

Anetaresia e nje Rotariani te ri ne klub realizohet mbasi kalohen procedurat standarte. Detyrim pranimit eshte 150 Euro ndersa Kuota vjetore per 2015-2016 eshte parashikuar 160 Euro.

Komisioni i Anetaresimit

Pranimi i nje anetari te ri ne Rotari PREZANTIM


Presidenti i Rotarit Nderkombetar i Vitit 2015-2016


Rotary Conference, Ohrid Macedonia 14-16 June
The Future of the Region


News The Rotarian Multimedia Newsletters Publications Press center