TAKIMI HOTEL MONDIAL, CDO TE MERKURE, ORA 6            
 

Informacione nga Rotari Nderkombetar

   

 

"RI Convetions" eshte evenimenti me i madh i Rotarianeve. Ky aktivitet i Rotarit perforecon bashkepunimin, krijon mundesira per te mesuar si dhe lejon qe pjesemaresit te perfitojne ekperience te mundesive dhe fuqise qe ka Rotari. Aktiviteti Zhvillohet ne Sydney Australi 1-4 Qershor 2014 per me shume kliko foton.
  Nr Klubit 84597, Zona 055


DOKUMENTET E KLUBIT
1)STATUTI 2)RREGULLORJA

Anetar Nderi 2013-2014 Viktor NUSHI

1 Korrik 2015, deri me 30 Qershor 2016


President
Ilirjan Bushati
 
Sekretar
Edlira Tartari

14-15 President Edmond Sheshi
  Sekretar Dhimitraq Stratoberdha

13-14 President Enver Doda
  Sekretar Edmond Sheshi

12-13 President Sokol Nosi
  Sekretar Enver Doda

Paul Harris Fellow
Gjate vitit 2014-2015 dy anetare te nderuar te klubit RCTW ne saje te donacionit per Rotary Foundation u nderuan me cmimin Paul Harris Fellow
Cmimi PHF ju dha Presidentit te Klubit Edmond Sheshi nga Presidenti i Rotarit Ndekombetar Gary CK Huang ne nje darke gala organizuar ne 28 Prill 2015.

Avni Ponari


Edmond Sheshi


Me 6 Qershor 2015 Avni Ponari u nderua me cmimin PHF nga z.Andreas Brandshteter  CEO I Uniqua Group Austri njekohesisht edhe president i Rotary Viena Ring. Ceremonine e nderonte edhe prezenca e presidentit te vendit z.Bujar Nishani


Klubi Rotari Tirana West ne takimet e para

date 14.11.2013
Takim Rogner ftuar nga klubi RCT
       
date 10.10.2013
Takim i rdhes klubi RCTW
       

date 10.10.2013
Takim i rdhes klubi RCTW

       

Date 4 dhe 8 maj Takimet e
para te klubit me Vladimir Pulaj

       
Ne prizren PETSETS
Sokol Nosi, Enver Doda, Edmond Sheshi
       
20 Vjetori i Klubit Rotari Tirana

 

     
Carterimi i Klubit Tone RCTW 21 shtator 2012        
10 Vjetori i Klubit Rotari Korce  

     
Takimi i Klubit Viti i Ri          
Te ftuar ne Klubin Rotarian te Durresit            
Takim familjar muaji shkurt 2013 Hotel Mondial            
I ftuar Klubi Rotari Tirana Stela Resort            
             
             
             
             
             
             
 


Presidenti i Rotarit Nderkombetar i Vitit 2015-2016


Rotary Conference, Ohrid Macedonia 14-16 June
The Future of the Region


News The Rotarian Multimedia Newsletters Publications Press center  


News The Rotarian Multimedia Newsletters Publications Press center  

Members of Rotary Club Tirana West meet president of RI in the event of 20 aniversary of Rotary Club Tirana Kalyan Banerjee, Vapi, Gujarat, India
President, Rotary International, 2011-12
Trustee, The Rotary Foundation, 2001-05
Chair, Rotarian Action Groups Committee, 2008-09
Director, Rotary International, 1995-97
District Governor, 1980-81