TAKIMI HOTEL MONDIAL, CDO TE ENJETE, ORA 6            
 

Informacione nga Rotari Nderkombetar

   

 

"RI Convetions" eshte evenimenti me i madh i Rotarianeve. Ky aktivitet i Rotarit perforecon bashkepunimin, krijon mundesira per te mesuar si dhe lejon qe pjesemaresit te perfitojne ekperience te mundesive dhe fuqise qe ka Rotari.
  Nr Klubit 84597, Zona 055
1 Korrik Sokol Nosi, presidenti aktual i bie Canges per here te fundit dhe i dorezon Enver Dodes
cekicin qe i bie Canges per here te pare.
 
Momente nga casti i nderimit te Stemave Sokol Nosi, mer stemen PostPresidenti, ndersa Enveri mer stemen e Presidentit te Klubit  
 

1 Korrik 2013, deri me 1 Korrik 2014
President Enver Doda, Sekretar Edmond Sheshi

Klubi Rotari Tirana West me 22 qershor realizoi festen e bukur te Ndrimit te Cekicit si dhe Pervjetorin e Pare te Carterimit nga RI. Ne kete ceremoni morren pjese rotariane te klubit si dhe te ftuar nga Klubi i Tiranes dhe Durresit. Hapja e mbremjes filloi me nje pershendetje mireseardhje nga presidenti i klubit si dhe u degjua himni i Rotarit

Gjate mbremjes festive, e cila u moderua nga z.Sheshi, u realizua edhe simbolika e dhenies se stemes anetarit tone te ri z.Ylli Xhakollari.
Ky veprim u realizua nga Astrit Duçi rotarian nga klubi i Durrseit. Me kete rast z.Duci pberi edhe nje pershendetje per klubin tone.
   
Ne emer te Klubit Rotari te Tiranes beri nje pershendetje presidenti i ketij klubi z.Petrit Dobi.
Ai uroi per ecurine e klubit dhe garantoje qe klubi tutor do jete ne vazhdimesi nje mbeshtetje e klubit tone dhe levizjes rotariane ne vend.
   
Caste vallezimi


1) Pershendetja Sokol Nosi
2) Pershendetja Enver Doda
3)
Ecuria 1 vjecare e RCTW Edmond Sheshi
Rotariane te RCTW ne Fest


Rotariane nga RC Tirane e Durres


Anetari i Ri Ylli Xhakollari

Dhurate e Klubit per Presidentin Klristal Transparent

 

  Rotary Conference, Ohrid Macedonia 14-16 June
The Future of the Region


News The Rotarian Multimedia Newsletters Publications Press center  

Members of Rotary Club Tirana West meet president of RI in the event of 20 aniversary of Rotary Club Tirana Kalyan Banerjee, Vapi, Gujarat, India
President, Rotary International, 2011-12
Trustee, The Rotary Foundation, 2001-05
Chair, Rotarian Action Groups Committee, 2008-09
Director, Rotary International, 1995-97
District Governor, 1980-81