TAKIMI HOTEL MONDIAL, CDO TE ENJETE, ORA 6            
 

Informacione nga Rotari Nderkombetar

   

 

"RI Convetions" eshte evenimenti me i madh i Rotarianeve. Ky aktivitet i Rotarit perforecon bashkepunimin, krijon mundesira per te mesuar si dhe lejon qe pjesemaresit te perfitojne ekperience te mundesive dhe fuqise qe ka Rotari.
  Nr Klubit 84597, Zona 055


DOKUMENTET E KLUBIT
1)STATUTI 2)RREGULLORJA

Anetar Nderi 2013-2014 Viktor NUSHI

1 Korrik 2015, deri me 30 Qershor 2016


President
Ilirjan Bushati
 
Sekretar
Edlira Tartari

14-15 President Edmond Sheshi
  Sekretar Dhimitraq Stratoberdha

13-14 President Enver Doda
  Sekretar Edmond Sheshi

12-13 President Sokol Nosi
  Sekretar Enver Doda

Paul Harris Fellow
Gjate vitit 2014-2015 dy anetare te nderuar te klubit RCTW ne saje te donacionit per Rotary Foundation u nderuan me cmimin Paul Harris Fellow
Cmimi PHF ju dha Presidentit te Klubit Edmond Sheshi nga Presidenti i Rotarit Ndekombetar Gary CK Huang ne nje darke gala organizuar ne 28 Prill 2015.

Avni Ponari


Edmond Sheshi


Me 6 Qershor 2015 Avni Ponari u nderua me cmimin PHF nga z.Andreas Brandshteter  CEO I Uniqua Group Austri njekohesisht edhe president i Rotary Viena Ring. Ceremonine e nderonte edhe prezenca e presidentit te vendit z.Bujar NishaniPer aktivitete te viti 2015 kliko ketu

Per aktivitete te viti 2014 kliko ketu

Ne 4 korrik u zhvillua Takimi i pare i Bordit te Klubeve Rotariane Shqiptare per vitin Rotarian 2015-2016. Bordi udhehiqet nga RC Elbasan dhe president te radhes ka Sanie Fatkoj.

Pjesemarrje me date 22 Gusht 2015 ROTARY SUMER DAY Mali i zi. Me rastin e ketij aktiviteti dhe me ftese te Klubit Rotarian te Budves nje perfaqesi me 8 vete ne perberje te te cilit ishin 3 rotariane te klubit tone moren pjese ne kativitet. Aktiviteti ishte me karakter nderkombetar dhe krahas rotarianeve vendas moren pjese ehe Rotariane nga Hungaria, Kroacia, Italia, Greqia, Maqedonia, Serbia dhe Shqiperia.
Gjate aktivitetit u shkembyen flamuret e Klubeve si dhe shkembyen dhuratat.


Shkembim Flamujsh

Dhurate

Edlira Tartari

 

Takim me date 19 Mars 2015. Prezantimi i dy kanditaturave te reja per anetaresim ne Klubin Tone. Naim Hasa prezantoi Marslida Rusi (CV) aktualisht drejtuese e deges se Sigal ne Shkoder si dhe veprimtare me qendren e SIGAL Tirane, nderkohe qe Ilir Bushati prezantoi Xheladin Ceka (CV)aktualisht Drejtor i Drejtorisë së Kurrikulave dhe standarteve të UT.

Pamje nga Takimi

Me date 10 Mars Edmond Sheshi mori Takim me Klubin Rotary Bruxelles dhe shkembeu falmuret e klubeve.

Takim me date 5 Mars 2015. Prezantimi i dy kanditaturave te reja per anetaresim ne Klubin Tone. Dhimitraqi prezantoi kandidaturat e Sponsorizuara nga Edmond Sheshi. Albert Mantho (CV) aktualisht zoteruesi dhe drejtues i nje biznesi fason Malna-Tex, Armoand Mosho (CV).


   
   
   
   
   
   

 

 

 
Members of Rotary Club from Albania with
Special Representative of RI President Antoni Hiltschner
in Ohrid Conference

Edmond Sheshi RC Tirana West

Kaylan Banerjee
Post President RI

Albana Drenogllava
RC Elbasan

Sokopl Nosi President of RCTW

Antoni Hiltschner Special representative of RI President

Edmond Sheshi RC Tirana West

Shtypi Shqiptar per jehonen eketij AKtivitetit  
News The Rotarian Multimedia Newsletters Publications Press center  

Members of Rotary Club Tirana West meet president of RI in the event of 20 aniversary of Rotary Club Tirana Kalyan Banerjee, Vapi, Gujarat, India
President, Rotary International, 2011-12
Trustee, The Rotary Foundation, 2001-05
Chair, Rotarian Action Groups Committee, 2008-09
Director, Rotary International, 1995-97
District Governor, 1980-81