TAKIMI HOTEL MONDIAL, CDO TE MERKURE, ORA 6            
 

Informacione nga Rotari Nderkombetar

   

 

"RI Convetions" eshte evenimenti me i madh i Rotarianeve. Ky aktivitet i Rotarit perforecon bashkepunimin, krijon mundesira per te mesuar si dhe lejon qe pjesemaresit te perfitojne ekperience te mundesive dhe fuqise qe ka Rotari.
  Nr Klubit 84597, Zona 055


DOKUMENTET E KLUBIT
1)STATUTI 2)RREGULLORJA

Anetar Nderi 2013-2014 Viktor NUSHI

1 Korrik 2015, deri me 30 Qershor 2016


President
Ilirjan Bushati
 
Sekretar
Edlira Tartari

14-15 President Edmond Sheshi
  Sekretar Dhimitraq Stratoberdha

13-14 President Enver Doda
  Sekretar Edmond Sheshi

12-13 President Sokol Nosi
  Sekretar Enver Doda

Paul Harris Fellow
Gjate vitit 2014-2015 dy anetare te nderuar te klubit RCTW ne saje te donacionit per Rotary Foundation u nderuan me cmimin Paul Harris Fellow
Cmimi PHF ju dha Presidentit te Klubit Edmond Sheshi nga Presidenti i Rotarit Ndekombetar Gary CK Huang ne nje darke gala organizuar ne 28 Prill 2015.

Avni Ponari


Edmond Sheshi


Me 6 Qershor 2015 Avni Ponari u nderua me cmimin PHF nga z.Andreas Brandshteter  CEO I Uniqua Group Austri njekohesisht edhe president i Rotary Viena Ring. Ceremonine e nderonte edhe prezenca e presidentit te vendit z.Bujar Nishani

 
   
 
   
 
   
   
Klubi Rotari Tirana West projektin me te afert ka mbeshtetjen e komunitetit te femijeve me aftesi te kufizuara zhvillimi. Ky projekt do te realizohet mbi bazen e aplikimit ndermjet dy klubeve RCTW me nje Klub Rotarianesh nga Kifisia Greqi. Ky mirekuptim eshte gjetur ne nje diskutim paraprak midis Dr.Dr Despina Katsochi perfaqesuese e Klubit Rotarian te Kifisia-Politia me Sokolin e Edmondin. Aaplikimi per Matching Grant do realizohen brenda muajive Korrik Shtator te viti 2013.
Projektin per Klubin tone do e drejtoje znj.Edlira Tartari
   
Klubi Rotari Tirana West projekt tjeter ne vazhdimesi eshte mbeshtetja e shkollave me libra per biblioteka. Projekti Konsiston ne mbledhjen e 35 tituj librash te ndryshem, minimumi 100 kopje, te perdorshem ne shkollat e ciklit parauniversitar. Kjo sasi librash do ju dhurohet bibliotekave te shkollave qe kane nevoje. Projekti do te zgjase 10 cikle per 10 biblioteka realizimi do behet gjate vitit kalendarik Rotarjan 2013-2014. Projektin per Klubin tone do e udheheqe z.Edmond Sheshi.

 

 

 


Presidenti i Rotarit Nderkombetar i Vitit 2015-2016


Rotary Conference, Ohrid Macedonia 14-16 June
The Future of the Region


News The Rotarian Multimedia Newsletters Publications Press center  


News The Rotarian Multimedia Newsletters Publications Press center  

Members of Rotary Club Tirana West meet president of RI in the event of 20 aniversary of Rotary Club Tirana Kalyan Banerjee, Vapi, Gujarat, India
President, Rotary International, 2011-12
Trustee, The Rotary Foundation, 2001-05
Chair, Rotarian Action Groups Committee, 2008-09
Director, Rotary International, 1995-97
District Governor, 1980-81