TAKIMI HOTEL MONDIAL, CDO TE MERKURE, ORA 6            
 

Informacione nga Rotari Nderkombetar

   

 

"RI Convetions" eshte evenimenti me i madh i Rotarianeve. Ky aktivitet i Rotarit perforecon bashkepunimin, krijon mundesira per te mesuar si dhe lejon qe pjesemaresit te perfitojne ekperience te mundesive dhe fuqise qe ka Rotari.
  Nr Klubit 84597, Zona 055


DOKUMENTET E KLUBIT
1)STATUTI 2)RREGULLORJA

Anetar Nderi 2013-2014 Viktor NUSHI

1 Korrik 2015, deri me 30 Qershor 2016


President
Ilirjan Bushati
 
Sekretar
Edlira Tartari

14-15 President Edmond Sheshi
  Sekretar Dhimitraq Stratoberdha

13-14 President Enver Doda
  Sekretar Edmond Sheshi

12-13 President Sokol Nosi
  Sekretar Enver Doda

Paul Harris Fellow
Gjate vitit 2014-2015 dy anetare te nderuar te klubit RCTW ne saje te donacionit per Rotary Foundation u nderuan me cmimin Paul Harris Fellow
Cmimi PHF ju dha Presidentit te Klubit Edmond Sheshi nga Presidenti i Rotarit Ndekombetar Gary CK Huang ne nje darke gala organizuar ne 28 Prill 2015.

Avni Ponari


Edmond Sheshi


Me 6 Qershor 2015 Avni Ponari u nderua me cmimin PHF nga z.Andreas Brandshteter  CEO I Uniqua Group Austri njekohesisht edhe president i Rotary Viena Ring. Ceremonine e nderonte edhe prezenca e presidentit te vendit z.Bujar NishaniPer aktivitete te viti 2015 kliko ketu

Per aktivitete te viti 2014 kliko ketu

Me 28-29 nentor 2015. 3 Rotariane se bashku me bashkeshortet te klubit tone moren pjese ne takimin e Rotarianeve te te dy distrikteve te Greqsie mbajtur ne Janine ne baze te ftese se bere nga klubi Rotari Janine. Prezent Ilirjan Bushati, Naim Hasa dhe Edmond Sheshi. Jehone e prezences se klubit tone Ju be edhe ne mediat e shkruara Greke si ne gazeten e Janines dhe Trikalles.

 

Gjate 2015 Ledio Bregu doktorii talentuar i imazherise ka realizuar me sukses nje simpozium shkencor nderkombetar ne Spanje.

Me date 3 Nentor u promovuae Libri "Historia e Camerise" me autor Kristo Frasherin i botuar nga UET dhe nen kujdesin e anetarit te Klubit RCTW Gjergj Frasheri. Ne kete event moren pjese dhe anetare te klubit.
Historia e Çamërisë vjen për herë të parë me një këndvështrim historik nga akademiku dhe historiani, Kristo Frashëri. Ky botimi, sjell fakte dhe dëshmi rreth asaj se çfarë ka ndodhur me shqiptarët e Çamërisë ndër shekuj. Akedemiku Frashëri nuk ishte i pranishëm për shkak të gjendjes jo të mirë shëndetësore, por nuk munguan personalitete të larta të shtetit, përfaqësues të botës akademike dhe medias. Librin e prezantoi djali i Kristo Frashërit, Gjergj Frashëri.

Gjergj Frashëri : “Historia e Çamërisë është kryesisht historia e një rezistence shekullore etnike. Është historia që kanë zhvilluar me radhë banorët e viseve tona të ekstremit jugor.Shqiptarët e Çamërisë për të përballuar përkatësinë e tyre etnike shqiptare. Është një histori fatkeqe e cila përfundoi me një golgota biblike të organizuar nga qeveritarët nacionalistë”.

Një mendim historiko-politik u dha edhe nga Kryetari i Partisë Drejtësi dhe Unitet, Shpëtim Idrizi.

Në përfundim, në shenjë mirënjohje, familjes Frashëri ju dha një vlerësim nga Shoqata Çamëria


Mbledhja e BKRSH me date 14 Tetor 2015 u realizua sipas parashikimit ne mbledhje kishim dy miq te ftuar nga anetaret e Klubit. Gazetari njekohsisht dhe kryetari i shoqates se femijeve me demtime ne zemer z.Agim Baci i ftuar nga Enver Doda si dhe Alketa Halilaj vinte nga biznesi "Invest in Albania" e ftuar nga Elvis Ponari.

Mbledhja e BKRSH me date 10 Tetor 2015. Ne mbledhje moren pjese 15 anetare nga shtet klube Klubi i Shkodres dhe GJirokastres mungonin dhe kishin lajmeruar per arsyet e mosardhjes. Ne takim u diskutuan ceshtje te ndryshme me e rendsishmja ishte vendimi i marre per te Organizaur Diita e Rotarit Shqiperi e cila do te behet ne Elbasan dhe do jete ne Mars, ne te njejten dite me diten e veres. Ne mbledhje u vendos ti propozohet Guvernatorit qe data 13 ose 19 nentor te jete dita e Carterimit te Klubit te Vlores. Nje nder klubet ai i Pogradecit po ka veshtiresi ne ecurine e tij.

 

Aktivitet me date 9 Tetor 2015. te dy Klubet Rotari te Tiranes realizuan me sukses nje event ne nderim te dy Artisteve te njohur te vendit EDI dhe MIHAL LUARASI ne ambjentet e Hotel Rogner. Aktiviteti u moderuar nga Vladimir Pulaj ndersa Fjalen Pershendetese e mbajti Ilirjan Bushati presidenti i Klubit tone. Kumtesen dhe bashkebisedimin me artistet e realizoi Muhamed Kabo. Ne fund cifti u vleresua me nje Certifikate Mirenjohje ne emer te Klubeve tona Rotariane dhe nje koktejl vazhdoim me pas. Te pranishem ne aktivitet ishin reth 60 rotariane dhe te ftuar te te dy klubeve.

Takim me date 23 shtator 2015. Muhamet Bizhga solli eksperienca te Olympic Idea.

     
     

Takim me date 18 shtator 2015. Me Basnik Leskaj diskutime per klubin tone dhe prespektiva e anetareve ne te. Dakortesia pershkroi biseden e ngrohte mes miqsh.

Takim me date 16 shtator 2015. Ne Kete takim u diskutua mbi draft komisionet dhe buxhetin per vitin ne vijim.


   

Takim me date 8 shtator 2015. Ne takim ishin prezente 8 rotariane te klubit filloi sezoni i ri i aktiviteteve te RC TIRANA WEST.

Budva 22 Gusht 2015. NJe perfaqeis me 8 vete ishin prezent ne Rotary Summer Day Montenegro" dita e rotarit ne Malin e ZI.

Shkembim Flamujsh

Dhurate e RCTW per RCBudva

Edlira Tartari


Ne 4 korrik u zhvillua Takimi i pare i Bordit te Klubeve Rotariane Shqiptare per vitin Rotarian 2015-2016. Bordi udhehiqet nga RC Elbasan dhe president te radhes ka Sanie Fatkoj.

   
   
   
   
   
   

 

 

 


Presidenti i Rotarit Nderkombetar i Vitit 2015-2016


Rotary Conference, Ohrid Macedonia 14-16 June
The Future of the Region


News The Rotarian Multimedia Newsletters Publications Press center  

Members of Rotary Club from Albania with
Special Representative of RI President Antoni Hiltschner
in Ohrid Conference

Edmond Sheshi RC Tirana West

Kaylan Banerjee
Post President RI

Albana Drenogllava
RC Elbasan

Sokopl Nosi President of RCTW

Antoni Hiltschner Special representative of RI President

Edmond Sheshi RC Tirana West

Shtypi Shqiptar per jehonen eketij AKtivitetit  
News The Rotarian Multimedia Newsletters Publications Press center  

Members of Rotary Club Tirana West meet president of RI in the event of 20 aniversary of Rotary Club Tirana Kalyan Banerjee, Vapi, Gujarat, India
President, Rotary International, 2011-12
Trustee, The Rotary Foundation, 2001-05
Chair, Rotarian Action Groups Committee, 2008-09
Director, Rotary International, 1995-97
District Governor, 1980-81